Cautare

1131 de rezultate pentru "car pensionari braila com dudesti" (2.57 secunde)
Pensionarii PSD ar trebui sa-i traga de maneca pe membrii cu functii de raspundere, dar cu "mentalitati de aroganta", a declarat, joi, la Conferinta Nationala a organizatiei de pensionari a partidului, presedintele de onoare, Ion Iliescu.
Dupa ce ne-a anuntat cu zambetul pe buze ca a dus tara de rapa si trebuie sa-i puna pe salariati, pensionari si someri sa plateasca pentru asta, seful statului s-a gandit ca n-ar strica putina "mea-culpa".
Dar, ceea ce ma ingrozeste si mai tare, este faptul ca - daca revolutia din ‘89 a fost nepregatita si facuta de tineri lipsiti de experienta in acest sens - aceasta noua revolutie, la debutul careia se pare ca asistam, va fi organizata si facuta de oameni maturi, de sindicalisti, de pensionari umiliti (pentru a cata oara in viata?) - de oameni care, probabil, traiesc si in clipa de fata un sentiment de regret al faptului ca nu au iesit in strada pentru a scapa de dictatura.
al 13-lea salariu pensiile anticipate subventiile pentru incalzire trusoul pentru nou-nascuti biletele de odihna pentru pensionari ajutorul pentru tinerii casatoriti facilitatile de transport pentru pensionari si profesori indemnizatii la iesirea la pensie, retragere sau la trecerea in rezerva.
Cand vocea natiunii va spune foarte clar ca sunteti pe un drum gresit, cand oamenii impartiti si invrajbiti, profesori, cadre medicale, magistrati, functionari publici, pensionari, sindicalisti, va spun acelasi lucru - ca nu le mai aparati interesele -, cand e limpede ca nu mai aveti sustinerea celor pentru care chipurile va intruniti la Palatele Cotroceni si Victoria si in numele carora va ridicati salariile, indemnizatiile si comisioanele de succes, atunci aveti o singura solutie:
Cu alte cuvinte, pentru ca are un numar prea mare de functionari clientelari, cate doi-trei directori pe acelasi post la nivel local si central, inutili si bugetofagi, dar la care nu-l lasa inima sa renuntam, pentru ca are o clientela prea flamanda, pentru ca are familii mari si prieteni multi, cu buzunare foarte largi, PDL prefera sa taie de la doctorii si asa prost platiti si prea putini, si de la profesorii carora anul trecut le garanta lefuri cu 50% mai mari, si de la functionarii care lucreaza pe la ghisee si sunt, intr-adevar, necesari si adesea suprasolicitati, sa mai taie de la mame si de la putinii pensionari cu stagiul complet de cotizare si pensii mici.
La actiune participa si cativa pensionari care poarta afise cu fotografiile celor cinci parlamentri PDL de Hunedoara, carora le cer sa voteze motiunea de cenzura. ... BISTRITA Sediul PD-L din Bistrita a fost pichetat timp de o ora de peste 100 de membri PSD, pensionari si sindicalisti.
Iar drama cea mai mare este ca sacrificiul cerut milioanelor de pensionari si de bugetari nu se va opri. ... Dar problemele mele nu se compara acum cu cele prin care vor trece milioane de pensionari pentru care, acum, incepe o drama extraordinara.
In acelasi context, consilierul primului-ministru a afirmat ca decizia ar putea fi luata in conditiile in care multi pensionari nu pot fi constransi sa returneze banii obtinuti ilegal de la stat, din cauza faptului ca sunt foarte saraci.
In acelasi context, consilierul primului-ministru a afirmat ca decizia ar putea fi luata in conditiile in care multi pensionari nu pot fi constransi sa returneze banii obtinuti ilegal de la stat, din cauza faptului ca sunt foarte saraci.
In acelasi context, consilierul primului-ministru a afirmat ca decizia ar putea fi luata in conditiile in care multi pensionari nu pot fi constransi sa returneze banii obtinuti ilegal de la stat, din cauza faptului ca sunt foarte saraci.
Mesajul presedintelui Basescu si al premierului Boc pentru bugetari si pensionari este "Sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma", desi, procentajul cheltuielilor sociale din PIB, in Romania, este cel mai mic din Europa, sustine fostul prim-ministru pesedist, Adrian Nastase, pe blogul propriu.
In perioada 16-22 decembrie, vom avea parte de o serie de actiuni complexe la care vor participa pensionari, categorii defavorizate si familii cu posibilitati reduse, in general familii cu risc social. ... Unii pensionari mai vin si cu nepotii la cluburile varstei a treia.
Trebuie sa echilibram numarul de oameni care au serviciu cu numarul de pensionari. ... Trebuie sa echilibram numarul de oameni care au serviciu cu numarul de pensionari.
UNPR vrea sa construiasca o platforma civica si merge separat in alegeri Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Uniunea intentioneaza formarea unei platforme civice de centru-stanga, impreuna cu ONG-uri, asociatii de pensionari, sindicate si patronate.
Aceeasi explicatie inacceptabila se pregateste pentru pensionari. ... Cheltuielile cu bunuri si servicii s-au majorat, dar Guvernul strange cureaua pentru bugetari, pensionari, tineri, persoane defavorizate etc.
Jurnalul.ro :Udrea si Prigoana, huiduiti de pensionari, in parc: ... La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai organizatiei, inclusiv Elena Udrea si Silviu Prigoana, care au fost primiti cu huiduieli de catre pensionari.
Conform sursei citate, "presedintele este un factor potentator al unui conflict social intre forta de munca activa si pensionari", avand in vedere declaratiile acestuia din 19 septembrie 2011, potrivit carora 4,2 milioane de salariati nu pot sustine 4,9 milioane de pensionari.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Respectul fata de pensionari:
El ne-a mai spus ca in aceste conditii este posibil ca aproximativ 10.500 de pensionari silvici „sa iasa in strada“. ... „Vin pensionari la noi care nu mai au ce manca, care nu mai pot rezista.
google-analytics.com